Doe sociaal:
Mobile Phones

Kansen voor Flevoland met dank aan samenwerkingsverband

Door een samenwerking tussen Syntens, VNO-NCW/MKB, de Kamer van Koophandel (KvK), World Trade Center (WTC), MKB & Technofondsen Flevoland en de Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland B.V. (OMFL) onder het motto ‘Kansen voor Flevoland’ is een samenwerkingsverband aangegaan waarmee u als ondernemer in Flevoland een fullservice pakket wordt aangeboden.

Individuele ondernemers, maar ook groepen van ondernemers kunnen in Flevoland gebruik maken van verschillende ondersteunende regelingen op het gebied van bedrijfsclustering, advies, financieringen, participatie en internationalisering. Hieronder treft u een overzicht van de kennisvouchers die Syntens aanbiedt om met ondersteuning van het instrument kennisvouchers beter, eerder en sneller te innoveren. Deze kennisvouchers zijn voorzien in een bijdrage in de kosten voor de inschakeling van externe deskundige. Er zijn 3 verschillende vouchers.

Kennisvoucher BRONS, waarde bedraagt hier maximaal 1000 euro, de inbreng van de ondernemer is echter 0 euro. Kennisvoucher ZILVER, waarde bedraagt hier maximaal 2500 euro, de inbrengt van de ondernemer is slecht 500 euro, dit is een eigen bijdrage van 20 procent met minimaal 4 uur eigen tijd. Kennisvoucher GOUD, waarde van deze laatste voucher bedraagt maximaal 7500 euro, inbrengt van de ondernemer is echter slechts 3750 euro, een eigen bijdrage van 50 procent met minimaal 16 uur van uw eigen tijd. Voor technostarters is er een aparte regeling beschikbaar, de voorwaarden hiervan kunt u opvragen bij Syntens.

Onder de noemer ‘Kansen voor Flevoland’ worden regelmatig workshops en bijeenkomsten georganiseerd. Voor algemene informatie over het programma kunt u contact opnemen met Anita Eenkhoorn, telefoon 088-444 0 006. Halverwege het project ‘Kansen voor Flevoland’, laat Syntens u samen met ondernemers zien welke impact innoveren heeft gehad bij de ontwikkeling van de groeikracht van het Flevolandse midden- en kleinbedrijf.