Doe sociaal:

MKB-Banner-home

Netwerken in Flevoland

De Kamer van Koophandel heeft een vestiging in Almere, van waaruit actief beleid wordt gevoerd om startende ondernemers met grote en kleine plannen te ondersteunen. Daarnaast zijn in Flevoland vele ondernemersverenigingen gevestigd, met name rond Almere en Lelystad. Hierbij zijn speciale netwerken opgezet voor jonge ondernemers en vrouwelijke ondernemers. Deze verenigingen hebben allen tot doel om van elkaar te leren en om een gezamenlijk netwerk op te bouwen. Daarnaast worden ook regelmatig informele bijeenkomsten georganiseerd. De vele clubs zijn te vinden via www.kvk.nl.

Ondernemerspunt

Voor ZZP’ers is er het ZZP Flevoland, een organisatie gericht op persoonlijke dienstverlening en maatwerk. Deze organisatie helpt bij de marketingkant en verzorgt bovendien begeleidingstrajecten.
Flevoland wordt wel een paradijs voor starters genoemd. Om nieuwe ondernemers te ondersteunen is het ondernemerspunt Flevoland opgericht, een koepelorganisatie waarbinnen verschillende stichtingen samenkomen. Zo voert de Kamer van Koophandel onder deze paraplu het project Ik Start Smart Flevoland uit, waarin startende ondernemers gecoacht worden. Netwerkactiviteiten spelen hierbij een belangrijke rol.

online

Ondernemer
Consumenten-knop